täydentäviä ja vaihtoehtoisia lääketieteellisten hoitojen diabeteksen

diabetes Trends

National Center for täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede, osa National Institutes of Health, määritellään täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede on “joukko erilaisia ​​lääketieteen ja terveydenhuollon järjestelmiä, käytäntöjä ja tuotteita, joita ei tällä hetkellä katsota olevan osa perinteisen lääketieteen. ” Lääketiedettä käytetään tavanomaiseen hoitoon, kun taas vaihtoehtoinen lääketiede sijasta käytetään perinteisen lääketieteen.

Jotkut ihmiset, joilla on diabetes käyttää täydentäviä tai vaihtoehtoisia hoitomuotoja diabetes. Vaikka jotkin näistä hoitoja voivat olla tehokkaita, toiset voivat olla tehottomia tai jopa haitallisia. Potilaat, jotka käyttävät täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen täytyy antaa heidän terveydenhuollon tarjoajat tietävät, mitä he tekevät.

Jos sait ilmainen sakkarometri lääkäriltä, ​​et ehkä ole ajatellut tarkistaa muita vaihtoehtoja. Mutta näinä päivinä, sinulla on paljon jännittäviä uusia valintoja – ei vain glucometers, mutta muut laitteet, sovellukset ja web-sivustoja. Nämä tekevät verensokerin seurantaa yksinkertaisempaa, tehokkaampaa, ja paljon helpompaa.

Jotkut täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen hoitoja käsitellään jäljempänä. Lisätietoja, keskustella terveydenhuollon tarjoaja.

Akupunktio on menettely, jossa lääkäri lisätään neuloja nimetyt iholla. Jotkut tutkijat uskovat, että akupunktio laukaisee vapauttamisesta kehon luonnollinen särkylääkkeitä. Akupunktio on osoitettu lievittämään kroonista kipua. Akupunktio käytetään joskus ihmiset, joilla neuropatia, kivulias hermovaurioita diabetekseen.

Biofeedback on tekniikka, joka auttaa henkilöä tietämystä ja oppia käsittelemään kehon vastaus kipua. Tämä vaihtoehtoinen hoito korostetaan rentoutumiseen ja stressin vähentämiseen tekniikoita. Opastetut kuvasto on rentoutumisen tekniikka, että jotkut ammattilaiset, jotka käyttävät biofeedback tekevät. Ohjattuja kuvakieli, henkilö ajattelee rauhallinen mielikuvia, kuten meren aallot. Henkilö voi myös kuvien hallintaan tai parantavia krooninen sairaus, kuten diabetes. Ihmiset käyttävät tätä tekniikkaa uskovat niiden kunto voidaan helpottaa näitä myönteisiä mielikuvia.

Hyöty lisätty kromia diabetekseen on tutkittu ja keskusteltu useita vuosia. Useat tutkimukset raportoivat, että kromi antaminen saattaa parantaa diabeteksen hallinnassa. Kromi on tarpeen, jotta glukoosinsieto tekijä, joka auttaa insuliinia parantaa toimintaansa. Koska riittävästi tietoa käytöstä kromin diabeteksen hoitoon, ei suosituksia täydentämistä vielä olemassa.

Useita kasveja kutsutaan ginseng mutta useimmat tutkimukset ginseng ja diabetes ovat käyttäneet ginseng. Nämä tutkimukset ovat osoittaneet joitakin glukoosia alentava vaikutus paastossa ja kuluttua ateriasta (aterian jälkeen) verensokeria sekä A1C tasoilla (keskimääräinen veren glukoosipitoisuus yli 3 kuukauden ajan). Kuitenkin suuremmat ja pitkäaikaisia ​​tutkimuksia tarvitaan ennen yleisiä suosituksia käyttö ginseng voidaan tehdä. Tutkijat ovat todenneet, että määrä glukoosia alentavan yhdisteen ginseng kasveja vaihtelee suuresti.