tukkeutunut valtimo (valtimoplakin)

Verisuonet ovat verisuonia, jotka kuljettavat verta runsaasti happea koko kehon. He menevät aivoihin sekä vinkkejä oman varpaat. Terveet verisuonet ovat sileät sisäseinät ja veri virtaa niiden läpi helposti. Jotkut ihmiset kuitenkin kehittää tukkeutunut valtimo. Tukkeutunut valtimo johtuvat kertyminen ainetta nimeltä plakin sisäseiniä verisuonia. Valtatie plaketti voi vähentää veren virtausta tai, joissakin tapauksissa, estää sen kokonaan.

Alle Edullinen Care Act, monet sairausvakuutus suunnitelmat kattavat ennaltaehkäisevän hoidon palvelut, kuten verenpaine ja kolesteroli seulontoja, ei maksa sinulle. Lisätietoja.

Sairausvakuutuslain keskus

Plakki, että kertyy sisäseiniä valtimoiden on valmistettu eri aineista, jotka kiertävät veressä. Näitä ovat kalsium, rasvan ja kolesterolin, solu jätteitä, ja fibriini, materiaali veren hyytymiseen. Vastauksena plakin kertyminen, solut oman valtimoiden seinämien lisääntyä ja erittävät muita aineita, jotka voivat pahentaa tilaa tukkeutunut valtimo.

Kuten plakkia talletukset kasvavat, tilaa kutsutaan ateroskleroosin tuloksia. Tämä ehto aiheuttaa valtimoiden kapea ja kovettua.

Vaikka asiantuntijat eivät tiedä varmasti, mitä alkaa ateroskleroosin, prosessi näyttää johtuvan vahinkoa valtimon seinämään. Vahinko, joka mahdollistaa laskeuman plakin, voi johtua

Plakki alkaa usein kehittää lapsuudessa tai teini-iässä. Sitten tukkeutunut valtimo kehittää keski-iässä tai myöhemmin.