vanhustyön Alzheimerin: valitsemalla tarjoaja

Vanhustyön tai aikuinen hoito, voivat tarjota mahdollisuuden rakkaasi Alzheimerin saada apua ja terapeuttinen toiminta järjestetään ryhmässä.

Koska kokopäiväinen hoitaja voi olla väsyttävää ja aikaa vievää. Vanhusten hoito voi antaa sinulle tilapäisen tauon rentoutua, saada asioita tapahtuu tai loppuun kotitöitä. Myös vanhusten hoito voi olla vaihtoehto rakkaasi jos kokopäivätyössä päivän aikana.

Yhdysvalloissa voit etsiä vanhustenhuollon palveluista alueellasi käyttämällä Department of Health and Human Services Vanhustenhoitopalvelut Locator verkkosivuilla. Näillä sivuilla on yhteystiedot valtion tai paikallisen alueen toimisto ikääntymistä (AAA). AAA yhdistää sinut jonkun kanssa, joka auttaa opastaa tiettyjä vanhustenhuollon palveluntarjoajille.

Määrittele tarpeet; Harkittaessa vanhustyön tarjoajat, arvioi palvelut rakkaasi ehkä myös

Jos olet valinnut joukossa enemmän kuin yksi palveluntarjoaja, joitakin muita näkökohtia ovat

Laadun varmistaminen hoitoon; Uskotaan rakkaasi jonkun toisen hoito voi olla vaikeaa. Kun olet valinnut keskus, tässä on joitakin ehdotuksia harkita, jotta rakkaasi saa laadukasta hoitoa

Kanssa

käydä lääkärin

Sosialisointi, valvonta, käytös, kuten tarvitse katsoa niin hän ei eksyä, unihäiriöiden, aktiviteetit, kuten taide, musiikki, virkistys tai tukiryhmiin; Urheilu, fyysinen, ammatillista tai Puheterapian, lääketieteellinen hoito; lääkitys hallinta; ateriat ja ravitsemus; Henkilökohtaisen hygienian, kuten uiminen ja syöminen; Erityisopettaja, kuten tarvitsevat pyörätuolilla

Sijainti. Kuinka kätevää on?; Tuntia. Mitkä ovat drop-off ja pickup kertaa? Onko rakkaasi tarvitse osallistua vähimmäismäärä tuntia tai päivää viikossa? Onko palveluntarjoajan tarvitse huomaa, jos rakkaasi ei läsnä yksi päivä?; Kustannukset. Usein kustannukset ovat out-of-pocket, mutta jotkut pitkäaikaishoidon vakuutus suunnitelmia voidaan kattaa tämän tyyppisen hoidon. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat vaihtoehtoja, kuten jolloin voit maksaa tietyn summan riippuen tuloista. Pyydä tarjoaja kaikki maksut mukana vanhustyössä. Kustannukset voivat vaihdella palvelut ja palveluntarjoajan sijainnin., Palvelut ja ohjelmat. Mitä palveluja ja ohjelmia tarjotaan?; Ryhmäaktiviteetit. Ovat ihmisiä, joilla Alzheimerin erillisessä ryhmässä muita ihmisiä vai ovatko ne mukana ryhmätoimintaan?; Rakkaasi tarpeet. Miten palveluntarjoaja määrittää rakkaasi tarpeet?; Staff. Onko henkilökunta koulutettu työskentelee ihmisiä, joilla on Alzheimerin tauti? Mikä terveydenhuollon ammattilaiset ovat henkilökunnan? Miten palveluntarjoaja näyttö henkilökunta? Mitkä ovat palveluntarjoajan henkilöstön suhteet?; Turvallisuus. Miten tämä tarjoaja turvallisuuden varmistamiseksi jokaisen ihmisen?; Hätätilanteet. Miten tämä tarjoaja hätätilanteita?; Transportation. Onko tarjoaja ovat kulkuneuvot ihmisille, jotka saattavat tarvita sitä?

Kysyä . Pyydä muita hoitoalan kokemuksistaan. Pyydä ja puhua muutamia ihmisiä, jotka ovat käyttäneet tarjoaja.; Onko joitakin tutkimus. Pyytää AAA edustaja tai paikallinen vanhempi center, onko niillä mitään erityisiä tietoja laitoksen olet harkitsee.; Esitä kysymyksiä. On ensimmäinen vierailu mahdollinen laitokseen, kävellä ja kysyä useita kysymyksiä, kuten kysymyksiä saatavilla olevista palveluista, keskuksen sertifiointi ja lisenssien ja henkilöstön koulutus. Kansallinen Adult Day Services Association on site-käynnin kysymys tarkistuslista voit tulostaa ja ottaa mukaasi., Kokeile. Kun luulet olet päättänyt keskus, kokeilla sitä. Huomaa, että voi kestää jonkin aikaa rakkaasi tuntea olonsa mukavaksi uudessa ympäristössä.