viileä kesä juomat: paras vedot

Mikään iskee paikalla kesäpäivänä, kun olet todella kuuma ja jano aivan kuten … mitä? Katsos, jokainen vastaa, että hieman eri tavalla. Olen kyselyyn osallistuneista perheeni neljä ja sai neljä eri ehdokkaat suosikki viileä kesä juomat: jäävettä, jääteetä ja alkoholittomat oluet (mieheni valinta), ja kivennäisvettä kalkilla.

Summer inspiroi meitä sip enemmän, ja siemailla usein. Tämä johtuu siitä,

Useimmat meistä ovat tiettyjen kesänä alkoholijuomien odotamme uudelleenarvioimista vuosittain – juomien edustaa tunne kesän. Ne voivat herättää iloisia muistoja lapsuutemme – kuin ostaa mansikka limonadi messuilla tai siemaillen makea tee kuistilla laiska kesän yön perheen katseli auringonlaskua.

Mutta mitkä ovat parhaat kesän juomat? Nämä ovat juomia, jotka edistävät veden (nesteytys) kanssa vähiten muita ainesosia, joita heikentää nesteytyksen tai terveydelle. Esimerkiksi koska kofeiini on diureetti (se lisää virtsaneritystä poistuu elimistöstä), se voi haitata nesteytyksestä.

Sitten on sokeria, joka samalla lisäämällä nautintoa, lisää myös kaloreita. Voimakkaasti makeutetut juomat eivät näytä Janoon, mutta stimuloivat sitä.

Vaihtoehtoinen makeutusaineita ei pitäisi olla ongelma useimmille, kohtalaisia ​​määriä. Mutta, mielestäni ne eivät ole paras valinta juominen koko päivän muutenkin. Jos et näytä olevan herkkyys Light-juomien ja nautit juomisen niitä, yrittää pitää heidät 1-2 annosta päivässä.

Pidä mielessä on vielä kysymyksiä terveysvaikutuksista juominen paljon sooda joka päivä. Eräs tutkimus osoitti, että juominen enemmän kuin kaksi annosta cola päivässä yli kaksinkertaistunut todennäköisyys ottaa krooninen munuaissairaus. Mielenkiintoista: Sillä ei ole väliä, onko cola oli makeutettu sokerilla tai vaihtoehtoisia makeutusaineita. (Muunlaiset hiilihappoa sisältävät juomat tutkimuksessa ei liittynyt krooninen munuaissairaus.) Tutkijat esittävät, että se ei todennäköisesti ole kofeiinia tai sokeria sooda aiheuttaa ongelmia, mutta fosforihappoa, joka antaa kirpeä maku cola ja säädösten säilöntäaineena.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto