voi korostaa aiheuttaa painonnousua?

Sinulla on ongelmia töissä tai kotona. Olet stressaantunut, ja se alkaa näkyä – useammalla kuin yhdellä tavalla. Olet huomannut pullistuman ympärillä keskiosa, joka ei ollut siellä ennen. Missä nämä ylimääräiset puntaa tulevat?

Stressi voi olla yksi syyllisiä. Se on rooli painonnousua. Vaikka se voi tehdä voit olla vähemmän ruokahalu ensin, pitkän aikavälin “krooninen” stressi todella parantaa näläntunnetta.

Useimmat meistä tulee Overeaters kun olemme tunne paljon paineita. Tämä tapahtuu ansiosta taistelemaan tai pakene vaste, alias selviytymistilassa – kun elimistö saavuttaa tietyn rasitustason, se tekee mitä se katsoo tarpeelliseksi. Useimmissa tapauksissa, se tarkoittaa, että liikaa.

Miksi? Koska elimistö luulee olet käyttänyt kaloria käsitellä stressiä, vaikka et ole, kertoo Pamela Peeke, MD, apulaisprofessori lääketieteen Marylandin yliopistossa. Tämän seurauksena se ajattelee sinun täytyy täydentää niitä kaloreita, vaikka et.

Tasot “stressi hormoni” kortisolin, nousevat aikana jännitys-täynnä kertaa. Tämä voi kääntää ylensyöntiä tavaksi. Koska lisääntynyt hormoni myös auttaa aiheuttaa suurempia insuliinitaso, verensokerisi laskee ja kaipaat siirappista, rasvaisia ​​ruokia.

Joten sen sijaan salaatin tai banaani, olet todennäköisesti tavoitella evästeet tai mac ja juustoa. Siksi niitä kutsutaan “mukavuus elintarvikkeet.”

Jason Perry Block, MD, apulaisprofessori väestön lääketieteen Harvardin, sanoo syöminen voi olla lähde lohtua ja voi alentaa stressiä.

“Tämä tapahtuu osittain koska elimistö vapautuu kemikaaleja vastauksena elintarvikkeiden, jotka saattavat olla suora rauhoittava vaikutus.”

Fatty ja sokeripitoiset ruoat ovat yleensä suuria syypäitä, sillä monet meistä ovat niin vahva rakkaudesta heitä.

Selvää? “Enemmän stressi = lisää kortisolin = suurempi ruokahalu roskaruoan = enemmän vatsa rasvaa”, kertoo Shawn M. Talbott, PhD, ravitsemuksellinen biokemisti.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …