yhteinen epilepsia takavarikkoa elämäntapaan: tyypit, käytöt, vaikutuksia, ja lisää

70% potilaista, joilla on epilepsia, huumeet voivat hoitovastetta. Ne eivät kuitenkaan voi parantaa epilepsia, ja useimmat ihmiset täytyy jatkaa lääkitystä.

Ihmiset, joilla valoherkkä epilepsia on kohtauksia, jotka käynnistyvät b; Vilkkuva valo; Bold, erottuva visuaalinen malleja (kuten raidat tai tarkastusten, liiallinen videopeli, epilepsialääkkeet ovat käytettävissä riskin vähentämiseksi kohtauksen. Mutta ihmiset valoherkkää epilepsiaa olisi ryhdyttävä toimiin minimoida altistuminen takavarikointi laukaisee.

Alla on luettelo joistakin yleisimmistä tuotenimeä huumeet nykyisin käytetään epilepsian hoitoon. Lääkäri saattaa haluta, että otat tuotenimi epilepsialääkepitoisuuksia eikä lääkevaihdon. Keskustele lääkärisi kanssa tästä tärkeästä asiasta.

Karbamatsepiini (Carbatrol tai Tegretol)

Ensimmäinen vaihtoehto osittaista, yleistyviä toonis-kloonisia ja sekoitettu takavarikointi; Yhteinen haittavaikutuksia ovat väsymys, näköhäiriöt, pahoinvointi, huimaus, ihottuma.

Etosuksimidi (Zarontin)

Felbamaatti (Felbatol)

Tehokas lyhytaikaisessa hoidossa kaikista takavarikoista, käytetty usein päivystyspoliklinikalla lopettaa takavarikon, erityisesti tila epilepticu; Toleranssi kehittyy useimmissa muutaman viikon kuluessa, joten sama annos on vähemmän vaikutusta ajan myötä; Valium voidaan myös annettava peräpuikko; Haittavaikutuksia ovat väsymys, epävakaa kävely, pahoinvointi, masennus, ja ruokahaluttomuus. Lapsilla, ne voivat aiheuttaa kuolasi ja hyperaktiivisuus.

Tämä lääke on kerran päivässä lääkitys käyttää yksin tai yhdessä muiden anti-helat lääkkeitä hoitoon kohtauksia; Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat huimaus, pahoinvointi, päänsärky, oksentelu, väsymys, huimaus, ataksia, näön hämärtyminen, ja vapina.

Käytetään hoitamaan poissaolokohtaus; Haitallisia vaikutuksia ovat pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus ja painon lasku.

Kohtelee kohtausten yksin ja joitakin osittaisia ​​ja yleistyneiden kohtausten Lennox-Gastautin oireyhtymä, käytetään harvoin ja vain silloin, kun mikään muu lääkitys ovat tehokkaita; Haittavaikutuksia ovat ruokahaluttomuus, laihtuminen, unettomuus, päänsärky, ja masennus. Vaikka harvinainen, lääke voi aiheuttaa luuytimen tai maksan vajaatoiminta. Siksi käyttöä lääkkeen rajoittuu ja potilailla on oltava verisolujen määrää ja maksa-arvoja säännöllisesti hoidon aikana.