yskä perusteellinen

Astmakohtauksen: selville, mitä oireet ovat ja miten kohdella astmakohtauksen.

Keuhkoputkentulehdus kehittyy usein jälkeen kylmä. Opi estää tämän mahdollisesti vakavia keuhko infektio.

Churg-Straussin oireyhtymä on harvinainen häiriö, jolle on verisuonitulehdus, joka vaikuttaa elimiin koko kehoon. Astma on yleisin merkki.

Pölypunkkiallergiaa, immuunijärjestelmän reaktiosta hengitetään pölypunkkien “roskat”, aiheuttaa heinänuhan oireita ja voivat aiheuttaa allergiaa aiheuttama astma.

Laajentunut sydän on usein merkki vakavasta sydänsairaudesta. Selvitä syyt ja hoitoja laajentuneen sydämen.

Vähentää riskiä ruokatorven syöpään syömällä enemmän hedelmiä ja vihanneksia.

Struuma on laajentuminen kilpirauhanen johtuu monista syistä. Ehto voi aiheuttaa nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia.

Hantavirus keuhkojen oireyhtymä aloitetaan jyrsijä kuljettaa virus, joka tarttuu keuhkojen kudoksia, tuo on flunssan kaltaisia ​​oireita, hengitysvaikeudet ja jopa kuoleman.

Sydänsairaus, yleensä ajateltu tukoksia valtimoissa, joka voi aiheuttaa sydänkohtauksen, voi kuvata mitä tahansa sairaus vaikuttaa sydämesi.

Legionelloosiin, vakava muoto keuhkokuume, aiheuttaa bakteeri, joka voi elää vedessä ilmastointijärjestelmien, suihkut ja kylpylöissä.

Keuhkopussintulehduksesta on kivulias tulehdus kalvoja, jotka ympäröivät keuhkoihin. Syynä voi olla yksi useista perussairaus.

Pneumoniitti on yleisnimitys keuhkotulehdus. Se voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia, usein mukana on yskä.

Keuhkofibroosi tuloksia arpikudosta, joka muodostaa keuhkoihin. Tämä vaikuttaa kyvyn hengittää ja saada tarpeeksi happea.

Vakava äkillinen hengitystieoireyhtymä (SARS) on sairastunut ihmistä eri puolilla maailmaa. Vaikka tehokkaita hoitoja ei ole vielä saatavilla, maalaisjärjellä varotoimia voi auttaa välttämään tartunnan.

Stevens-Johnsonin oireyhtymä on häiriö, ihon ja limakalvojen ärsytystä. Usein tämä vakava haittavaikutus aiheuttaa lääkitystä tai infektio.